0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Червоноград - п'яте місто Львівської області в сім'ї «Благо»

Червоноград - п'яте місто Львівської області в сім'ї «Благо»

31.12.2014

Настання нового року ознаменувався для компанії «Благо» розширенням географії в західному напрямку: на карті присутності з'явився Червоноград - шахтарський центр Львівської області. Перше представництво ТМ «Благо» в місті розташувалося по вул.Шептицького, 18, пом.3 і працює без вихідних з 8:00 до 20:00.

«Незважаючи на те, що компанія« Благо »- відносно молодий гравець на ринку заставного кредитування Львівської області (перше відділення відкрилося трохи більше року тому), нам вдалося стати надійним помічником у вирішенні тимчасових матеріальних питань жителів регіону. Активно розвиваючись не тільки в обласному центрі, а й у невеликих населених пунктах, ми тим самим робимо якісні фінансові послуги більш доступними », - зазначив маркетинг-директор« Благо »Віталій Соловйов.

Клієнтам нового офісу пропонуються привабливі умови кредитування, безпрецедентні ставки оцінки виробів, а також беззаставні кредити на суму до 3 тисяч гривень від партнера «Благо» - компанії CashPoint.

З першого дня в червоноградському представництві також доступні кредити зі ставкою всього 0,001% на день в рамках програми «Щедрий сусід» (діє два місяці з моменту відкриття). Крім того, клієнти нового відділення можуть взяти участь у новорічних акціях «Благо»: оформити кредит під заставу ноутбука на спеціальних умовах або спробувати свої сили в інтернет-грі «П'ятнашки», на кону в якій - 25 тисяч гривень і інші приємні подарунки.

Найбільша національна мережа ломбардів «Благо» працює на українському ринку з 1999 року і на даний момент представлена в усіх регіонах країни. Зокрема, у Львівській області функціонують 13 відділень ТМ «Благо»: 9 - безпосередньо в обласному центрі, і по одному - у Дрогобичі, Стрию, Бродах та Червонограді.