0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Рекордна оцінка срібла в «Благо» - до 20 грн за грам!

Рекордна оцінка срібла в «Благо» - до 20 грн за грам!

05.07.2016

Відмінна новина для клієнтів мережі ломбардів «Благо»: кредити під заставу срібла стали ще вигіднішими! Так, при оформленні кредиту під заставу цього дорогоцінного металу в усіх відділеннях мережі позичальник отримає від 13 гривень за грам 925 проби.

При цьому, вироби та ювелірні прикраси в ідеальному стані і з обов'язковою наявністю проби можуть бути оцінені до 20 грн за грам.

«Дати клієнтам максимальну оцінку їх майна - цінність, відображена у девізі компанії «Цінуємо найдорожче». І для нас це не просто слова. Ми прагнемо гарантувати дійсно кращі умови кредитування на ринку», - підкреслив комерційний директор «Благо» Дмитро Косирєв.

Традиційно, постійні клієнти можуть розраховувати на ще більш привабливі умови: оцінка підвищується в залежності від статусу в програмі лояльності «Десерт».

Отримати необхідну суму готівкою можна під заставу різних виробів зі срібла - від ювелірних прикрас до пам'ятних монет та банківських зливків - вагою від 10 грамів. Кредити видаються на термін до 30 днів із можливістю пролонгації.

Нагадуємо, що дізнатися орієнтовну вартість виробу можна в режимі онлайн на сайті «Благо» за допомогою кредитного калькулятора.