0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Рейтинг: «Благо» – кращий ломбард  України

Рейтинг: «Благо» – кращий ломбард України

24.04.2019

Мережа «Благо» стала лідером рейтинга ломбардів, складеного виданням Vesti. Він заснований на вивченні і порівнянні роботи провідних ломбардних мереж в Україні. Як вказано в матеріалі, це зроблено для того, щоб допомогти читачам обрати найбільш надійний і найкращий ломбард.

В рейтинг увійшло 10 найбільш популярних компаній. Оцінювалися ломбарди за чотирма факторами: рівень оцінки застав, рівень відсоткової ставки за кредитами, розташування відділень, перелік послуг.

Щоб отримати об’єктивні дані, Vesti на собі перевірили роботу компаній і поставили їм оцінки, на основі яких і було складено рейтинг. Кожна категорія оцінювалась по десятибальній шкалі, де 10 – це максимально можлива кількість балів. Мережа «Благо» набрала 35 балів із 40 можливих.

Також, «Благо» став «Найбільш надійним ломбардом України» за версією відвідувачів сайту видання. Vesti провели опитування, запропонувавши читачам віддати голос за той ломбард, який вони вважають кращим. В цьому опитувані за «Благо» проголосував 51% відвідувачів сайту.

«Приємно ще раз отримати підтвердження тому, що для багатьох українців мережа «Благо» стала синонімом надійності і якості, - говорить директор з маркетингу «Благо» Віталій Соловйов. – Ми дякуємо усім, хто підтримав нас у цьому опитуванні».