0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Призи новорічної акції вручені переможцям

Призи новорічної акції вручені переможцям

20.02.2014

У головному офісі національної мережі «Благо » відбулося урочисте нагородження переможців новорічної акції « Чекаєте літа ? Виграйте подорож до Єгипту ».

У присутності топ- менеджменту « Благо» та представників ЗМІ жительці Хмельницького Марині Вікторівні був вручений подарунковий сертифікат : путівка на двох до Єгипту .

Дівчина згадує , наскільки несподіваним став для неї виграш. «Я просто проходила повз ломбарду « Благо » в Хмельницькому і вирішила зайти . Сума кредитування становила більше тисячі гривень , що відповідало умовам акції. Співробітниця відділення запропонувала мені витягнути одну з скретч -карт. Яке ж було моє здивування , коли під захисним шаром я побачила напис «Путівка в Єгипет » ! - Поділилася вона своїми враженнями. Марина є учасницею програми лояльності ДЕСЕРТ з жовтня 2013 року, а щасливу скретч- карту з головним призом акції витягнула 19 грудня, в перші дні акції.

Крім того , за результатами акції були розіграні 10 сучасних LCD- телевізорів LG32LN541U . Щасливі власники техніки були визначені 21 січня 2014 за допомогою генератора випадкових чисел на сайті www.random.org .

"Подібні акції для " Благо " - не новинка , але кожен раз приємно бачити непідробні емоції наших клієнтів. Для нас це дуже важливо , адже ми завжди прагнемо зробити щось більше для наших клієнтів : не тільки допомагати у вирішенні фінансових проблем , а й залишати приємні враження , дарувати теплі спогади. Важливо , щоб клієнти знали , що будь-яка ситуація має рішення , і вони завжди можуть розраховувати на на допомогу нашій компанії », - зазначив Олександр Северинов , генеральний директор мережі заставного кредитування для фізосіб « Благо ».

Нагадаємо , для участі в акції необхідно було в період з 15 грудня 2013 р. до 15 січня 2014 оформити кредит або перезалог на суму від тисячі гривень в будь-якому відділенні мережі ломбардів «Благо ». Таким чином , клієнт автоматично ставав учасником миттєвого розіграшу путівок до Єгипту по скретч-картках і подальшого розіграшу телевізорів. За період проведення акції участь у ній взяли близько 8 тисяч клієнтів « Благо» .