0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Покров - нове місто на мапі «Благо»!

Покров - нове місто на мапі «Благо»!

20.04.2018

Продовжує розширюватися географія присутності ломбардів «Благо»: днями до мережі приєдналося ще одне місто - Покров Дніпропетровської області. Він став 111-м на мапі «Благо».

У новому відділенні жителі міста можуть отримати гроші у кредит, залишивши в якості застави вироби з золота або срібла, електроніку, персональні гаджети, побутову техніку і навіть будівельні інструменти, спортивний інвентар. Тут же можна оформити кредит і без застави - до 20000 гривень від мережі Cashpoint (партнер «Благо»). Крім того, у відділенні представлений широкий асортимент корисних для дому речей, побутової техніки, електроніки та прикрас за привабливими цінами.

Мережа «Благо» вже більше 18 років надає послуги заставного кредитування населенню України. На сьогодні працює понад 350 представництв у всіх куточках країни. У Дніпропетровській області відтепер відділення «Благо» працюють у таких містах: Кривому Розі, Марганці, Кам'янському, Павлограді, Нікополі, Новомосковську, Покрові, Синельниковому та в самому обласному центрі. «Благо» - неодноразовий переможець конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху».

Адреса та графік роботи нового відділення:

  • Дніпропетровська область, м.Покров, вул. Центральна, 33 (навпроти спорткомплексу «Адреналін»), пн-нд: 8:00-19:00