0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Переможниці конкурсу історій вручено планшет!

Переможниці конкурсу історій вручено планшет!

01.03.2017

Минулими вихідними відбулося нагородження переможниці конкурсу «Поділися історією - виграй приз». Наша клієнтка Наталія Миколаєнко, чию історію компетентне журі визнало найкращою, вже щосили опановує функціонал новенького планшета Lenovo, подарованого їй «Благо».

Переможниця поділилася з нами, якими критеріями вона керувалася при виборі ломбарду: «Надійність, хороша репутація, низький відсоток за використання коштів і оперативна процедура оформлення. Власне, тому я і обрала ломбард «Благо», коли терміново знадобилися гроші».

Про те, що мережа «Благо» проводить конкурс історій, Наталія дізналася безпосередньо з соціальної мережі Facebook. «Згадала свою історію, написала її під конкурсним постом і забула на деякий час. Коли дізналася, що вибрали саме мою розповідь, перечитала не менше трьох разів, щоб переконатися, що виграла. Сказати, що я дуже зраділа - нічого не сказати».

Наталія і надалі обіцяє брати участь в акціях і розіграшах мережі «Благо». «Роботою ломбарду я задоволена на всі 100%! У нашому місті є кілька ломбардів, але завжди йду до вас. Є вашим клієнтом майже 10 років», - розповіла нам щаслива переможниця.

Нагадуємо, конкурс «Поділися історією - виграй приз!» gроводився на сторінці «Благо» у Facebook у грудні-січні. Для участі в ньому необхідно було розповісти, як ломбард «Благо» виручив клієнта у складній для нього фінансовій ситуації.