0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Платежі по кредитах тепер доступні онлайн

Платежі по кредитах тепер доступні онлайн

28.03.2014

Хороші новини для клієнтів тривають! Тепер відсотки за кредитами Благо можна оплатити не тільки на відділеннях та у платіжних терміналах , а також на нашому сайті в режимі онлайн!

Оплата здійснюється через сервіс партнерів Благо , компанії Ай Ті Фінанс за адресою https://24money.com.ua/others/TM_LOMBARD_BLAGO . Пряме посилання на сторінку оплати знаходиться тут. Платежі можливі з будь-якої карти систем Visa або MasterCard. При оплаті картами ПриватБанку комісія не стягується , при оплаті картами інших банків комісія становить 0,7% від суми платежу.

«Усвідомлюючи цінність кожної хвилини в сьогоднішньому світі , ми впроваджуємо послугу , яка допоможе нашим клієнтам витрачати мінімум часу на здійснення платежів по кредитах. Тепер зробити це можна без прив'язки до наших відділеннях. Все, що необхідно для оплати , - наявність Інтернету та платіжної карти. Враховуючи , що за статистикою половина жителів України користується Інтернетом , а на кожного українця припадає 1,5 платіжні картки , ми впевнені , що нова послуга від « Благо» буде затребувана і гідно оцінена клієнтами мережі » , - зазначив Віталій Соловйов , директор з маркетингу «Благо ».

Новий сервіс також буде особливо актуальний для клієнтів мережі , у місцях проживання яких відсутні відділення.

Нагадаємо , в березні мережа « Благо» також впровадила можливість оплати відсотків через платіжні термінали.