0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Перше відділення «Благо» у Старокостянтинові

Перше відділення «Благо» у Старокостянтинові

26.02.2015

Мережа ломбардів «Благо» продовжує нарощувати темпи регіонального розвитку, відкриваючи відділення в нових населених пунктах. Так, перше представництво компанії приступило до роботи у Старокостянтинові - четвертому місті Хмельницькій області на карті «Благо».

Ломбардне відділення розташувалося в жвавому районі міста - по вул. К. Острозького, 11 (біля магазину «Алло»). У ньому до послуг клієнтів 7 днів на тиждень - кредити під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки, а також беззаставні позики до 3 тисяч гривень від партнера «Благо» - компанії Cash Point

Старокостянтинівський офіс відкрився у відповідності з новими стандартами «Благо»: у ньому розширені клієнтська зона і можливості прийому техніки, забезпечений найвищий рівень безпеки. Крім цього, жителі та гості міста можуть придбати різні моделі техніки і ювелірних виробів на дуже вигідних умовах.

Мережа ломбардів «Благо» працює на ринку понад 15 років і в даний час охоплює більше 250 відділень у всіх регіонах країни. У Хмельницькій області відтепер налічується 12 офісів компанії: 8 - безпосередньо в обласному центрі, 2 - у Кам'янці-Подільському та по одному - у Шепетівці та Старокостянтинові.

Адреса та графік роботи нового відділення:

Хмельницька область, м.Старокостянтинів, ул.К.Острожского, 11, Пн.Вс .: 8: 00-19: 00