0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Перше літнє відкриття «Благо» - Калуш

Перше літнє відкриття «Благо» - Калуш

17.06.2014

На початку літа національна мережа заставного кредитування фізичних осіб «Благо» продовжила розвиток в Західній Україні: відкрилося нове відділення в місті Калуш Івано-Франківської області.

«Перші відділення на Прикарпатті ми відкрили всього два місяці тому (Івано-Франківськ), і можемо відзначити високий попит жителів регіону на послуги сучасного ломбарду. Упевнений, що ми станемо надійним помічником для жителів Калуша і довколишніх населених пунктів у вирішенні поточних фінансових питань », - прокоментував Віталій Соловйов, директор з маркетингу« Благо ».

 Додатковим приємним сюрпризом для городян відвідали нове відділення буде акція "Щедрий сусід", в рамках якої протягом 6 місяців клієнтам будуть надані вигідні умови по кредитах, в т.ч. ставка 0,001% на день в перші 2 місяці.

Нове представництво «Благо» розташувалося за адресою: м. Калуш, вул. Богдана Хмельницького, 19а (на зупинці громадського транспорту). Графік роботи: з 9:00 до 20:00, без вихідних.

Нагадуємо також, що клієнтам Благо доступно дистанційне погашення відсотків по кредиту за допомогою платіжних терміналів або он-лайн.

В Івано-Франківській області відтепер діють чотири відділення «Благо»: два - безпосередньо в обласному центрі та по одному - в Коломиї та Калуші.

На сьогоднішній день мережа «Благо» представлена ​​в 24 регіонах України, охоплює 98 міст і налічує 297 відділень.