0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Відтепер і тернополяни можуть заощадити на кредитах!

Відтепер і тернополяни можуть заощадити на кредитах!

06.07.2015

Початок липня ознаменувалося для мережі ломбардів «Благо» відкриттям другого відділення у Тернополі. У ньому протягом чотирьох місяців діє програма «Щедрий сусід», в рамках якої кожен клієнт може оформити перший кредит під заставу золота, срібла або техніки зі ставкою всього 0,001% на день.

«За півтора року роботи в Тернополі компанія« Благо »зарекомендувала себе як надійний і стабільний партнер для населення в оперативному вирішенні тимчасових фінансових труднощів. Відкриття другого представництва - наш закономірний відповідь на збільшений попит на якісні та доступні послуги заставного кредитування. В рамках наміченої стратегії до кінця місяця ми плануємо запустити ще одне представництво в Тернополі, що дозволить зайняти лідерські позиції в місті у своєму сегменті », - підкреслив маркетинг-директор« Благо »Віталій Соловйов.

Відмінний варіант в новому представництві пропонується і для клієнтів, які не мають можливості залишити майно під заставу: до 7000 гривень можна отримати від компанії Cash Point - партнера «Благо» по беззаставного кредитування. Чи зможуть тернополяни оцінити і ще одна перевага - можливість придбати ювелірні вироби і техніку за дуже вигідними цінами.

На сьогоднішній день мережа ломбардів «Благо» (на ринку - з 1999 року) представлена ​​272 відділеннями в 93 містах країни. Кредити видаються на термін до 30 днів з можливістю пролонгації.

Адреса та графік роботи нового відділення:

м.Тернопіль, вул.Руська, 24 (орієнтир - Церква Різдва Христового), ПН-Нд .: 8: 00-20: 00