0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Відкрито 25-е Київське відділення 'Благо'

Відкрито 25-е Київське відділення "Благо"

20.09.2013

У вересні поточного року , один з лідерів мікрокредитування для населення України , мережа ломбардів « Благо» відкрила нове відділення в місті Києві. Відділення стало 25 -м за рахунком у Києві і 4- м , яке було відкрито в столиці в 2013 р. Нова точка мікрокредитування відкрилася у Дніпровському районі , вона націлена на жителів Троєщини , Дарниці , Лісового масиву і Воскресенки .

Зручність нової точки полягає в її місці розташування . Відділення мережі ломбардів « Благо» тепер відкрито біля метро Чернігівська , яка є великим транспортним вузлом Києва .

Олександр Северинов , генеральний директор мережі ломбардів «Благо »: « Наші аналітики постійно працюють над вивченням ситуації в різних районах столиці. Останній аналіз показав , що на початку осені , у спальних районах збільшився приплив позичальників. Регіон лівого берега Києва є особливо затребуваним , оскільки люди відвідують ломбард , йдучи на роботу , або повертаючись , проходять повз у вихідні дні. До кінця поточного року ми плануємо відкрити ще 2-3 відділення в столиці » .

Особливість мережі ломбардів «Благо » в тому , що відділення розташовані в центральних точках міст України , а також у місцях максимального потоку людей.

Нове відділення в Києві пропонує традиційні для мережі послуги - кредит під заставу золота , срібла і дорогоцінних каменів. Ломбард відкритий 7 днів на тиждень з 8:00 до 20:00.

Київське відділення мережі ломбардів «Благо » знаходиться за адресою Червоногвардійська вулиця , 2 ,

м. Чернігівська .