0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Cплачуйте кредити за допомогою «Мобільних грошей» від «Київстар»

Cплачуйте кредити за допомогою «Мобільних грошей» від «Київстар»

20.06.2018

Абоненти передплаченого зв’язку оператора «Київстар» тепер можуть cплатити відсотки за договорами мережі ломбардів «Благо» за допомогою сервісу «Мобільні гроші». Кошти для здійснення платежів використовуються з основного мобільного рахунку, комісія оператора – 0,5%. Мінімальна сума платежу – 3 гривні, максимальна сума одноразового платежу – 3000 гривень.

«Завжди зручно оплатити кредит зі свого мобільного – це можна зробити в будь-який час, в будь-якому місці, не приїжджаючи до відділення, - коментує директор із маркетингу «Благо» Віталій Соловйов. – Саме таку мету і має компанія: ми прагнемо забезпечити максимально комфортний сервіс для наших клієнтів».

Здійснити оплату можна, заповнивши форму на сайті «Київстар», або ж через додаток для телефону «Мобільні гроші». Перед внесенням платежу слід уточнити суму оплати у контакт центрі «Благо» за телефоном 0 800 505 544 (дзвінки безкоштовні на території України) або ж у відділенні, в якому було оформлено договір.

Нагадуємо також, що віддалено здійснити оплату відсотків за договором «Благо» можна за допомогою банківської картки на сайті через сервіси EasyPay, Coin, у платіжних терміналах Tyme, 2Click, IBox, EasyPay і ФК «Система».