0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Обережно! Шахраї запустили сайт-підробку «Благо»

Обережно! Шахраї запустили сайт-підробку «Благо»

07.04.2020

Сайт, який нібито продає б/в техніку, виманює у користувачів гроші.

Шахрайський ресурс запущений і все ще доступний. Сайт-підробка позиціонує себе як «комісійний магазин техніки». Він копіює дизайн легітимного «Благо», але насправді не надає послуги з продажу б/в техніки. Необережні користувачі відправляють гроші як передоплату, але не отримують товар і стають жертвою шахраїв. «Благо» попереджає, що не має ніякого відношення до сайту або розміщеної на ньому шахрайської інформації.

Ми наполегливо рекомендуємо всім постраждалим від цих та подібних схем звернутися в кіберполіцію. Компанія «Благо» вже звернулася до Департаменту кіберполіції та Службу безпеки України для блокування вказаного сайту. Однак для його закриття, можливо, знадобиться певний час.

Нагадуємо, щоб не стати жертвою шахраїв, потрібно бути дуже уважним. Їхня мета - переконати користувача, що він надійний, перевірений часом ресурс.

Ми не втомлюємося повторювати про те, що «Благо» має один-єдиний сайт, з короткою адресою blago.ua. Крім того, «Благо» не здійснює продажу техніки та інших цінних речей он-лайн - тільки в офіційних представництвах «Благо», адреси вказані тут.