0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Подобається «Благо»? Підтримайте нас в «Фаворити Успіху»!

Подобається «Благо»? Підтримайте нас в «Фаворити Успіху»!

28.10.2014

Шановні клієнти! 

«Благо» працює, розвивається і вдосконалюється для Вас! Зростає наша географія: ми відкриваємо відділення в невеликих містах, прагнучи бути ближче до Вас. Підвищуємо ставку оцінки виробів, розширюємо перелік послуг і лінійку прийнятих застав, запускаємо нові вигідні тарифні продукти. 

Високий рівень послуг «Благо» вже був гідно оцінений професіоналами ринку: «Благо» здобув перемогу в престижному конкурсі торгових марок «Фаворити Успіху 2013», ставши кращим ломбардом на думку експертів. 

За 15 років діяльності понад 2,5 мільйонів клієнтів змогли оцінити високі стандарти обслуговування «Благо». Ви - наша опора, гордість і найвища цінність. Тому якщо «Благо» дійсно виручив Вас в непростій фінансовій ситуації, Ви залишилися задоволені якістю наданих послуг, підтримайте нас на конкурсі торгових марок «Фаворити Успіху 2014» у боротьбі за звання найкращого ломбарду. Ми вже займаємо лідируючу позицію в рейтингу, кожен ваш голос допоможе зміцнити нашу позицію, тим самим підтвердивши звання лідерів ринку! 

Ми вдячні за вже надану довіру і щиро сподіваємося, що Ваші уподобання опиняться також на нашому боці! Віддати свій голос можна за посиланням. 

Дякуємо! Команда «Благо»