0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Нововолинськ: перший кредит від «Благо» - без відсотків для всіх

Нововолинськ: перший кредит від «Благо» - без відсотків для всіх

10.03.2015

У жителів Нововолинська (Волинська область) з'явився унікальний шанс отримати безвідсотковий кредит під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки. У відкритому  відділенні мережі «Благо» кожен клієнт може оформити перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день - все це доступно в рамках програми «Щедрий сусід» протягом чотирьох місяців з початку роботи офісу.

«Нововолинськ став 91-м містом присутності нашої мережі в Україні. З кожним новим відділенням, новим містом на карті «Благо» ми стаємо ближче до наших клієнтів. Тепер для професійної оцінки майна та оформлення доступного кредиту не потрібно їхати в обласний центр - весь перелік послуг доступний на місці, а можливість оформити перший кредит з «нульовою» ставкою стане прекрасним сюрпризом для усіх звернулися у Нововолинську представництво в найближчі чотири місяці », - зазначив маркетинг-директор «Благо» Віталій Соловйов.

Офіс ТМ «Благо» розташувався в центральній частині міста - по бул.Шевченка, 1 (поруч з магазином «Вопак»). Крім традиційних заставних кредитів, клієнтам нововолинського відділення пропонуються беззаставні позики до 3 тисяч гривень від партнера «Благо» - компанії Cash Point, а також можливість придбати сучасну техніку і вишукані ювелірні прикраси за привабливими цінами. Компанія «Благо» запрошує всіх позичальників приєднатися до програми лояльності «Десерт», яка гарантує ще більш вигідні умови кредитування.

Мережа ломбардів «Благо» працює на ринку з 1999 року і на даний момент охоплює 259 відділень в 91 місті у всіх регіонах України. У Волинській області відтепер налічується 5 офісів компанії: 3 - у Луцьку та по одному - у Володимирі-Волинському та Нововолинську.

Адреса та графік роботи нового відділення:

Волинська обл., М.Нововолинськ, бул.Шевченка, .1, пн-нд .: 8: 00-20: 00