0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Нове комфортне відділення «Благо» в Дніпродзержинську

Нове комфортне відділення «Благо» в Дніпродзержинську

25.02.2015

На карті Дніпродзержинська (Дніпропетровська область) з'явилося нове представництво «Благо» - вже третє в місті. «Прописався» черговий офіс компанії на бул.Будівельників, 5, навпроти магазину «Єва».

Нове відділення - перше в місті, відкрите в новому форматі: з комфортною зоною клієнтів, широким асортиментом прийнятої техніки, високими стандартами безпеки та конфіденційності. Також клієнтам надається можливість придбати сучасну техніку і стильні ювелірні вироби за дуже привабливими цінами.

«У рамках наміченої стратегії регіонального розвитку ми продовжуємо розширювати можливості заставного кредитування в регіонах присутності, - підкреслив Віталій Соловйов, маркетинг-директор« Благо ». - Відкриття третього «Благо» в Дніпродзержинську дозволить нам закріпити лідерські позиції в місті у своєму сегменті ».

Крім традиційних кредитів під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки, у новому дніпродзержинському відділенні можна оформити беззаставні позики до 3 тисяч гривень від партнера «Благо» - компанії Cash Point. Нагадуємо, що клієнтам також доступні рекордні ставки оцінки золотих виробів 585 проби - до 661 гривні за грам.

Національна мережа ломбардів «Благо» працює на ринку з 1999 року і на сьогоднішній день представлена ​​мережею з більш ніж 250 відділень у всіх регіонах країни. У Дніпропетровській області відтепер налічується 23 офісу «Благо»: 9 - безпосередньо в обласному центрі, 7 - у Кривому Розі, 3 - в Дніпродзержинську, 2 - у Павлограді та по одному - в Нікополі та Новомосковську.

Адреса та графік роботи нового відділення:

Дніпропетровська обл., М.Дніпродзержинськ, бул.Будівельників, 5, пн-нд .: 8: 00-20: 00