0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Ніжин та Стрий приєдналися до сім'ї «Благо»

Ніжин та Стрий приєдналися до сім'ї «Благо»

15.10.2014

  Географія «Благо» стрімко розширюється. У жовтні загальна кількість міст присутності мережі досягло 105. Новими точками на карті «Благо» стали Ніжин (Чернігівська область) та Стрий (Львівська область). 

«Ми завжди йдемо назустріч побажанням нашим клієнтів, прагнемо бути ближче до них. На даному етапі наш вектор розвитку передбачає не тільки активне розширення в великих містах, а й вихід на ринки невеликих адміністративних центрів. Тепер жителям Ніжина, Стрия, а також прилеглих населених пунктів не потрібно їхати в Чернігів чи Львів, щоб отримати якісні та доступні послуги кредитування. Таким чином, ми не тільки допомагаємо клієнтам в оперативному вирішенні фінансових питань, а й економимо їх тимчасової і грошовий ресурс », - прокоментував відкриття Віталій Соловйов, директор з маркетингу« Благо ». 

Обидва нових відділення ТМ «Благо» розташувалися в центральних частинах міст: офіс в Ніжині відкрито для клієнтів по вул.Московська, 4, а в Стрию - по вул.Тараса Шевченко, 83. 

Відтепер жителі та гості Ніжина та Стрия можуть скористатися всіма перевагами лідера ринку заставного кредитування (високі ставки оцінки золотих виробів, акційні умови кредитування, широкий перелік прийнятих застав, програма лояльності для постійних клієнтів). 

Протягом перших двох місяців з моменту відкриття в нових представництвах діє програма «Щедрий сусід», за якою передбачено ставку по кредиту всього 0,001% в день. 

Клієнтам «Благо» доступні кредити як під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки, так і беззаставні - до 3 тисяч гривень. 

Лідер ринку заставного кредитування фізичних осіб - компанія «Благо» - працює в Україні з 1999 року і на даний момент представлена ​​в усіх регіонах країни, охоплює 105 міст і нараховує 319 відділень. 

Графік роботи: 

1. Ніжин, вул. Московська, 4: Пн - НД .: 08: 00-20: 00 

2. Стрий, вул. Тараса Шевченка, 83: Пн - НД .: 09: 00-20: 00.