0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
 Нас 100! Ювілейним містом став Ірпінь!

Нас 100! Ювілейним містом став Ірпінь!

12.02.2016

Відтепер якісні фінансові послуги від ТМ «Ломбард Благо» доступні в ста різних містах України! Сотим став Ірпінь - місто-супутник української столиці. У новому відділенні, що розташувався в центральній частині Ірпеня - по вулиці Тараса Шевченка, 16 - клієнти можуть оформити перший кредит за все під 0,11% в день в рамках спеціальної акції, приуроченої до відкриття. Пропозиція дійсна протягом 3 місяців з моменту запуску офісу.

«Останні два місяці видалися насиченими на значущі для мережі« Благо »події. Слідом за подоланням планки в 300 відділень, ми в черговий раз розширили географію, досягнувши показника вже в 100 міст присутності. У подальших планах - продовжити розвиток як в великих містах за рахунок відкриття нових відділень і переформатування існуючих, так і в невеликих населених пунктах зі зростаючим попитом на доступні фінансові послуги», - зазначив Генеральний директор« Благо» Олександр Северинов.

В Ірпінському представництві можна оформити не тільки кредити під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки, а й беззаставні позики до 7000 гривень від партнера «Благо» - компанії Cash Point. Крім цього, клієнтам надається можливість придбати чудові подарунки своїм другим половинкам до Дня Святого Валентина - в наявності завжди широкий асортимент побутової та електронної техніки, а також ювелірних виробів.

На даний момент «Благо» - найбільша національна мережа заставного кредитування фізичних осіб. Представлена ​​в у всіх регіонах України, охоплює 100 міст і налічує 307 відділень.

Адреса та графік роботи нового відділення:

Київська область, м.Ірпінь, ул.Тараса Шевченко, 16 (орієнтир - готель «Ірпінь»), Пн.-Нд .: 8: 00-20: 00