0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Наявність дозвільних документів не уберігає від демонтажу?

Наявність дозвільних документів не уберігає від демонтажу?

21.07.2016

Директор з маркетингу «Благо» Віталій Соловйов прокоментував журналістам ситуацію щодо демонтажу одного з ломбардних відділень мережі.

«Приміщення, в яких розміщуються наші ломбарди, відносяться до категорії капітального будівництва та мають підтверджуючі документи», - зазначив Віталій.

Але, за його словами, це не завадило київській владі демонтувати одне з відділень мережі «Благо» біля станції метро «Святошино».

«Найцікавіше, що аналогічне відділення наших конкурентів через дорогу, КМДА вирішила «помилувати», - додав Віталій Соловйов.

Не дивлячись на те, що жодних запитів від київської влади відносно незаконності розміщення відділення чи розпоряджень про знесення, мережа «Благо» не отримувала, представництво на «Святошино» було демонтовано 24 червня разом з іншими будівлями.

Обслуговування клієнтів демонтованого представництва було переведено у відділення за адресою: вул. Данила Щербаковського (Щербакова), 56/7.

За матеріалом «РБК-Україна».