0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Знайти «Благо» стало легше!

Знайти «Благо» стало легше!

18.06.2015

Ви звикли ходити в «Благо» недалеко від будинку, але зовсім не знаєте, де найближче до Вашій роботі відділення? Або строковий фінансовий питання виникло під час перебування в чужому місті? З новим інтерактивним сервісом від «Благо» з прокладання маршруту Ви завжди швидко і точно зможете підібрати підходяще по розташуванню представництво.

За допомогою нової опції на сайті blago.ua, автоматично визначальною геолокацію комп'ютерного пристрою, Ви зможете не тільки оперативно вибудувати кращий маршрут до найближчого офісу «Благо», але також підшукати оптимальний спосіб доїхати до конкретного відділення. Для цього потрібно вибрати необхідне представництво на карті і у вікні з інформацією про адресу та графіці роботи відділення натиснути кнопку «Прокласти маршрут».

Новий «розумний» сервіс працює в більшості популярних інтернет-браузерів і доступний для всіх регіонів України.

«Ми в черговий раз підтверджуємо статус лідера і новатора, user-friendly компанії, що динамічно розвиваючої digital-напрямок. Вперше подібна послуга впроваджена на ринку заставного кредитування України. З моменту запуску сервісу в мобільній версії сайту ним скористалися вже понад 2,5 тис. Чоловік. Упевнений, що і версія на основному сайті допоможе тисячам клієнтів швидше дістатися до «Благо» і владнати свої фінансові питання », - зазначив маркетинг-директор« Благо »Віталій Соловйов.

Мережа ломбардів «Благо» не перший рік застосовує сучасні інтерактивні технології у своїй діяльності. Так, на сайті компанії працюють онлайн-чат для клієнтів, калькулятор для прорахунку орієнтовної суми кредиту, опції дистанційного погашення відсотків. З 2015 року активно впроваджуються елементи Гейміфікація - в даний час на сайті триває інтернет-вікторина «Морський бій».