0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Надвірна - нове місто в сім'ї «Благо»

Надвірна - нове місто в сім'ї «Благо»

13.09.2018

Відтепер фінансові послуги від «Благо» доступні і жителям міста Надвірна Івано-Франківської області. Тут відкрито перше відділення мережі, в якому надаються всі види кредитних послуг населенню.

Так, в новому «Благо» можна оформити кредит під заставу виробів із золота, срібла, електроніки, побутової техніки, будівельного інструменту, спортивного, туристичного спорядження і товарів для активного відпочинку. Перший кредит під будь-який вид застави в «Благо» видається зі ставкою всього 0,001% в день. Для постійних клієнтів «Благо» діє програма лояльності «Десерт», яка, крім низки привілеїв, також дозволяє учаснику отримувати кешбек при кожній оплаті за договором, накопичувати бонуси і використовувати їх як реальні гроші - оплачувати ними відсотки по кредиту.

Тут таки можна взяти кредит і без застави - така можливість у новому відділенні надається ТОВ «Бі Ел Джи Мікрофінанс» (партнер «Благо»).

Будь-яку додаткову інформацію можна отримати в контакт-центрі за телефоном 0 800 505 544 (дзвінки в межах України безкоштовні) або онлайн у консультантів на нашому сайті, в Facebook або Telegram.

Адреса та графік роботи нового відділення:

  • Івано-Франківська обл., м. Надвірна, вул. Грушевського, д. 7ж (супермаркет «Колібріс»), пн-нд: 8: 00-20: 00.