0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
На сайті «Благо» відновлено онлайн-оплату!

На сайті «Благо» відновлено онлайн-оплату!

28.03.2016

Клієнти «Благо» знову можуть оплачувати відсотки за кредитах безпосередньо на сайті компанії. Послуга дистанційних платежів доступна через сервіс PayMaster.

Для оплати онлайн необхідно обрати опцію «Оплата кредиту online» на головній сторінці сайту blago.ua, після чого - ввести код погашення, зазначений в договорі, і код перевірки. Суму до сплати система розрахує автоматично. Оплатити відсотки можна за допомогою карт українських банків (Visa або MasterCard), а також через системи MoneXy і Приват24. Транзакції здійснюються без комісій.

«В сучасному динамічному світі складно переоцінити значення часу. Ми прагнемо забезпечити клієнтам максимальний комфорт при оплаті за кредитами. З послугою від нашого нового партнера PаyMaster немає прив'язки до відділення, не потрібно витрачати час і кошти на дорогу. Оплати приймаються цілодобово з будь-якого куточка світу », - зазначив Віталій Соловйов, директор з маркетингу «Благо».

Нагадаємо, клієнтам «Благо» також доступні платежі через термінальну мережу City24 у всіх регіонах України.