0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
На карті безвідсоткових позик від «Благо» з'явився Хуст

На карті безвідсоткових позик від «Благо» з'явився Хуст

12.05.2015

Активними темпами триває розвиток заставного кредитування від ТМ «Благо» в Закарпатському регіоні: днями до роботи приступило перше відділення мережі в Хусті. Мешканці та гості цього міста тепер зможуть не лише гідно оцінити всі переваги лідера ринку (єдині стандарти обслуговування, максимальна оцінка застав, широкий вибір тарифних планів), але й скористатися спеціальною пропозицією компанії - безпроцентними кредитами за програмою «Щедрий сусід».

Кожному клієнту хустського офісу надається можливість протягом чотирьох місяців з моменту відкриття оформити перший займ зі ставкою всього 0,001% на день.

Маркетинг-директор мережі «Благо» Віталій Соловйов зазначив, що компанія «дебютувала» у Закарпатті менше року тому, і за такий короткий період зарекомендувала себе дійсно надійним фінансовим помічником для населення області. «На підтвердження цьому - відкриття вже п'ятого відділення« Благо »в регіоні», - додав В. Соловйов.

У ломбардних відділеннях мережі клієнти можуть оформити кредити як під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки, так і беззаставні позики до 3 тисяч гривень від компанії-партнера Cash Point, а також придбати різні моделі техніки і ювелірних виробів за прийнятними цінами.

На сьогоднішній день мережа «Благо» (на ринку - з 1999 року) налічує 267 відділень в 93 містах в усіх регіонах країни. У Закарпатській області відтепер працює 5 представництв компанії: 2 - в Ужгороді та по одному - в Мукачеві, Тячеві та Хусті.

Адреса та графік роботи нового офісу:

Закарпатська область, м.Хуст, вул.Карпатської Січі, 43, пн-Сб .: 8: 00-19: 00, Нд .: 8: 00-18: 00