0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Морський бій» від «Благо»: вигравайте 40 000 гривень!

«Морський бій» від «Благо»: вигравайте 40 000 гривень!

14.05.2015

Компанія «Благо» продовжує дивувати своїх клієнтів і випускає новуюувлекательную онлайн-вікторину «Морський бій», завдяки якій можна виграти грошові призи на загальну суму 40 000 гривень, а також взяти участь у розіграші мультиварки.

«Для нашої компанії важливо не просто допомогти клієнту залагодити його поточні фінансові питання, а й запропонувати додаткові переваги та послуги. Ми стабільно працюємо над сервісом, проводимо різноманітні акції, розіграші, а в кінці минуло року пішли на експеримент і запропонували нашим клієнтом щось нове і цікаве, що дозволило б відпочити і розважитися на нашому сайті. Так з'явилася онлайн-акція «П'ятнашки», в якій взяло участь майже 20 тисяч клієнтів. Популярність акції підказала нам, що потрібно продовжувати розвивати цей напрямок, тому ми придумали «Морський бій», який, сподіваємося, також сподобається користувачам », - зазначив маркетинг-директор« Благо »Віталій Соловйов.

Взяти участь у вікторині може будь-який клієнт «Благо», в період з 14 травня по 30 червня 2015 оформив кредит за спеціальним акційним тарифним планом.

Для участі необхідно зареєструватися на games.blago.ua, вказавши номер картки (видається фахівцем при оформленні договору), логін і пароль (вказані на карті), а також номер телефону.

Правила гри прості і знайомі всім з дитинства: необхідно вгадати місце розташування 10 разнопалубних кораблів на поле, головне - використовувати якомога менше спроб. Залежно від кількості спроб (від 1 до 20 і від 21 до 25), у клієнта є можливість виграти призи першої та другої категорії відповідно, розмір кожного з яких становить 20 тисяч гривень. Призовий фонд в обох категоріях буде поділений між усіма переможцями в рівних частинах.

Крім цього, всі клієнти, які взяли участь у грі, але витратив більше 25 спроб, автоматично стають учасниками розіграшу додаткового призу - мультиварки, який відбудеться в липні.

З офіційними правилами акції можна ознайомитися тут.