0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Мережа Благо підтримує ідею свідомого використання речей.

Мережа Благо підтримує ідею свідомого використання речей.

02.11.2020

Вигідні online покупки товарів з турботою про довкілля в один клік на blago.boo.ua

Мережа Благо підтримує ідею свідомого використання речей  та приєднується до списку етичних брендів України.

Ми прагнемо зробити свідоме споживання товарів та речей стилем життя, саме тому у нас в один клік можна купити необхідний товар з вигодою для гаманця.

Чому варто купувати товари на blago.boo.ua?

  • Великий асортимент товару. Можна придбати майже все від каблучок до каблучків, музичні інструменти, техніку для дому, аксесуари для автомобілів, ноутбуки, мобільні телефони, аксесуари для рибалки, інструменти для ремонту …
  • Відмінна якість товару. Наші експерти ретельно перевіряють кожен товар за відповідними критеріями. Тому, купуючи на blago.boo.ua ви можете побачити реальні характеристики технічного стану обраного Вами товару.
  • Швидка та зручна доставка по всій Україні. Замовлений товар Ви можете забрати на найближчому до Вас відділенні Нової пошти, попередньо оглянувши обрану покупку.
  • Безпечно. Купуючи товари online на blago.boo.ua Ви можете уникати великих скупчень людей та контакту з ними, що допоможе зберегти Ваше здоров’я.
  • Допомога довкіллю. Купуючи товар з нашої online вітрини, ви вносите свій внесок у захист довкілля та стаєте свідомим споживачем.
  • Вигідно. Так, купувати речі на blago.boo.ua надзвичайно вигідно в порівнянню з придбанням нових, адже ціни ростуть шаленими темпами, а на нашій online вітрині вони навпаки, падають та ще й кожного дня з’являються знижки та акційні пропозиції на різні категорії товару.

Виникли питання? Ми з радістю відповімо на них: 0 (800) 30-30-32

Чекаємо на Вас в команді свідомих споживачів, які вже купують вигідно на blago.boo.ua