0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Ломбарди йдуть у ногу з часом

Ломбарди йдуть у ногу з часом

26.10.2016

Найшвидшим способом отримати готівку в разі виникнення такої потреби є ломбарди. Про це пише «КП в Україні» в матеріалі «У кого позичити в кризу».

«Ломбарди покликані допомогти позичальникам максимально швидко і на найбільш вигідних умовах вирішити їхні фінансові питання, - зазначає в коментарі виданню директор із маркетингу мережі ломбардів «Благо» Віталій Соловйов. - За лічені хвилини в ломбарді можна отримати необхідну суму готівкою, залишивши в заставу те, без чого якийсь час можна обійтися - чи то ювелірні вироби або предмети техніки, спортінвентар або будівельні інструменти».

У матеріалі наголошується, що серед переваг ломбардів - також можливість обрати оптимальний тарифний план виходячи з потреб клієнта: з більшою сумою на руки або з нижчими  відсотками за обслуговування кредиту.

Для оформлення кредиту необхідно пред'явити лише паспорт, ідентифікаційний код і власне предмет застави. Вся процедура від оцінки застави до видачі грошей клієнтові не перевищує 15-20 хвилин.

Також ломбарди намагаються йти у ногу з часом і готові приймати погашення кредитів не тільки готівкою, а й через термінали самообслуговування і навіть при наявності банківської карти через інтернет, відзначає автор статті.