0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Ломбард «Благо» - знову «Абсолютний Фаворит Успіху»

Ломбард «Благо» - знову «Абсолютний Фаворит Успіху»

06.04.2018

У конкурсі торгових марок «Фаворити Успіху» за підсумками 2017 року в категорії «Ломбард» перше місце посіла мережа «Благо», здобувши статус «Абсолютний Фаворит».

«Благо» отримує високе звання у цьому конкурсі вже п’ятий рік поспіль, що не тільки свідчить про довіру споживачів до нашої торгової марки, але і є знаком визнання її лідерських позицій у цій сфері, - говорить генеральний директор «Благо» Олександр Северінов. – Вчергове нам надзвичайно приємно стати ломбардом №1 у рейтингу конкурсу «Фаворити Успіху», адже його результати є відображенням незалежної громадської думки».

2017-го року кращі торгові марки визначали за результатами голосування 39 678 респондентів зі всієї України. В категорії «Ломбард» було представлено 18 номінантів.

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» - це визначення кращих, найбільш рекомендованих та улюблених споживачами торгових марок українського ринку. Проводиться в Україні з 2003 року. Лідери рейтингу визначаються за формулою, що враховує оцінки трьох груп респондентів: експертів, успішних людей і споживачів. Окрім того, об’єктивність забезпечує і спеціальна методика оцінки результатів, які підраховуються спеціалістами маркетингової дослідницької компанії InMind. Аудит отриманих рейтингів проводиться Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).