0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Кредити під заставу годин - в київських 'Благо'!

Кредити під заставу годин - в київських "Благо"!

05.05.2015

Національна мережа ломбардів «Благо» відтепер видає кредити під заставу наручних годинників - приймаються як недорогі марки, так і моделі виробництва провідних світових брендів. Першими дану опцію запропонували відділення в Києві, в найближчому майбутньому планується запустити кредитування під заставу годинника по всій Україні.

 «Ми в черговий раз розширюємо лінійку прийнятих застав. Годинники - той унікальний предмет, який в буквальному сенсі завжди під рукою. У сучасному світі, коли точний час може «підказати» безліч девайсів, без наручних годинників дійсно легко обійтися, але при цьому з їх допомогою оперативно залагодити фінансові питання », - підкреслив маркетинг-директор мережі ломбардів« Благо »Віталій Соловйов.

У ломбардах мережі «Благо», крім традиційних позик під заставу дорогоцінних металів і каменів, можна також отримати кредити готівкою під гарантії практично всіх видів побутової та електронної техніки, електроінструментів, велосипедів і навіть риболовецьких снастей.

За більш детальною інформацією прохання звертатися безпосередньо до відділень або на «гарячу лінію» 0 (800) 50 55 44.