0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Кредити без відсотків - тепер для жителів Золотоноші!

Кредити без відсотків - тепер для жителів Золотоноші!

07.05.2015

30 квітня в Золотоноші Черкаської області відкрилося перше представництво мережі ломбардів «Благо». З початку роботи відділення і протягом чотирьох місяців населенню доступна унікальна можливість отримати перший кредит під 0,001% в рамках акції «Щедрий сусід».

«Ми продовжуємо нарощувати мережу відділень у різних регіонах України. Динамічно розвиваючись не тільки в обласних центрах, а й у невеликих населених пунктах, ми тим самим робимо якісні фінансові послуги доступними ще більшій кількості жителів країни », - підкреслив Генеральний директор« Благо »Олександр Северинов.

У Золотоніському відділенні пропонується весь широкий перелік послуг «Благо»: безкоштовна оцінка виробів, кредитування під заставу техніки, дорогоцінних металів і каменів, уніфіковані стандарти обслуговування. Клієнтам надається можливість придбати техніку або ювелірні вироби, а також оформити беззаставні позики до 3 тисяч гривень від компанії-партнера Cash Point.

Мережа ломбардів «Благо» працює на ринку заставного кредитування України понад 15 років, налічує 266 відділень в 92 містах в усіх регіонах країни. У Черкаській області відтепер працює 8 представництв «Благо»: 4 - безпосередньо в обласному центрі, 2 - в Умані та по одному - в Смілі та Золотоноші.

Адреса та графік роботи нового відділення:

Черкаська область, м.Золотоноша, ул.Новоселовская, 2г, Пн.-Нд.: 8: 00-19: 00