0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Кредити - під всі види техніки!

Кредити - під всі види техніки!

21.09.2015

Відтепер «Благо» приймає ще більше техніки! Тепер у всіх відділеннях мережі кредит готівкою можна оформити під заставу різної великогабаритної техніки, електроінструментів, спортивного і туристичного інвентарю, дитячих колясок, акустичних і аудіосистем *. І це - тільки частина оновленого переліку. Більш детальну інформацію можна отримати безпосередньо в офісах компанії або за телефоном «гарячої лінії» 0 (800) 50 55 44.

«Ми постійно працюємо над вдосконаленням сервісу« Благо », йдемо назустріч побажанням наших клієнтів. Інтерес і затребуваність кредитів під заставу техніки тільки зростає: з початку року їх частка зросла в два рази. Розширюючи лінійку прийнятих застави, ми надаємо клієнтам ще більше можливостей для оперативного і доступного рішення їх фінансових питань », - зазначив комерційний директор «Благо» Дмитро Косирєв.

Оновлений перелік застав приймається в будь-якому з 286 відділень «Благо» по всій Україні. Традиційно, клієнти також можуть отримати кредити під заставу золота, срібла і дорогоцінних каменів.

* Прийняті залоги:

- Великогабаритна техніка (холодильники, пральні машини, плити, духові шафи);

- Електроінструменти (зварювальні апарати, електрогенератори);

- Спортивний і туристичний інвентар (надувні човни, мотори, намети, тренажери, біноклі);

- дитячі коляски;

- Акустичні та аудіосистеми, навушники, диктофони, системні блоки.