0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Кредит від «Благо» відтепер ще доступніший

Кредит від «Благо» відтепер ще доступніший

11.10.2021

Від сьогодні, 11 жовтня 2021 року на нашому сайті доступна опція онлайн кредитування для придбання товарів представленими у розділі інтернет магазин.

Раніше кредит від «Благо» був доступний лише у відділеннях нашої мережі ломбардів. Тобто скористатись такими умовами кредитування для придбання товарів можна було виключно прийшовши у найближче відділення ломбарду «Благо». Саме через те, що така процедура не зручна для клієнтів в першу чергу та значною мірою зменшує вибір доступних для придбання товарів ми зробили цей кредит максимально доступним та клієнтоорієнтованим.

За умовами кредиту від «Благо» будь-яка повнолітня особа може подати заявку на схвалення позики для оплати товарів, представлених на сайті https://boo.ua/. Іншими словами – тепер ви можете не лише обрати потрібний вам товар за допомогою інтернету, а й оформити кредит для його придбання не виходячи з дому.

Все що вам залишиться – це обрати найближче до вас відділення та дочекавшись прибуття туди товару забрати його.

Максимальна сума позики – 20 000 гривень терміном до 15 днів з можливістю пролонгації до 5 разів. Крім того передбачена і опція дострокового погашення кредиту. Відсоткова ставка за цим кредитом становить 0.01%.

Споживати розумно тепер стало ще легше, а ми будемо і надалі рухатись на зустріч нашим клієнтам.