0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Конкурс історій : планшет на подяку

Конкурс історій : планшет на подяку

21.02.2014

Холодним лютневим днем в офісі мережі « Благо» було тепло і душевно : чудовий приз - планшет Asus Google Nexus липня 2013 16GB - був переданий до рук переможниці конкурсу історій « Завдяки« БЛАГО ».

Клієнтка «Благо » Алла Василівна , чию розповідь  компетентне журі визнало найкращою , зізналася , що брала участь у конкурсі не з метою виграшу - їй просто захотілося поділитися своєю історією і щиро подякувати мережа « Благо» за допомогу в складній ситуації. Але при цьому переможниця підкреслила , що завжди вірить в удачу. І , як бачимо , не даремно!

Алла Василівна гідно оцінила подарунок: «У нас в сім'ї четверо дітей. Планшет був тільки у старшого , тепер буде ще й особисто у мене». Переможниця розповіла , що свого часу клієнткою «Благо » стала за рекомендацією близької людини. « А зараз мені подобається все: фахівці , розташування відділення , рівень сервісу» , - пояснює свій вибір Алла Василівна.

«Ми цінуємо і завжди заохочуємо клієнтів за лояльність до нашої мережі. Обіцяємо і в майбутньому радувати цікавими конкурсами та цінними призами » , - зазначив Віталій Соловйов , директор з маркетингу« Благо » .

Конкурс « Завдяки« БЛАГО » проходив з 15 грудня 2013 по 31 січня 2014 року. Для участі в ньому необхідно було надіслати свою історію про те , як кредит від « Благо» допоміг подолати тимчасові фінансові труднощі.