0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Компанія «Благо» визнана кращим ломбардом України

Компанія «Благо» визнана кращим ломбардом України

12.03.2015

Компанія «Благо» визнана кращою торговою маркою у номінації «Ломбард» у щорічному конкурсі «Фаворити Успіху - 2014». Мережа «Благо» отримала найвищий загальний бал серед 13 учасників ринку, ставши «Абсолютним Фаворитом Успіху».

«Звання« Абсолютного Фаворита Успіху »свідчить про довіру до нашої торгової марки з боку як споживачів, так і експертів, - підкреслив Генеральний директор мережі« Благо »Олександр Северинов, коментуючи перемогу в конкурсі. - Кращі гравці ломбардного ринку визначаються на конкурсі всього другий рік поспіль, і наша компанія двічі отримує визнання професіоналів галузі ».

Відповідно до методики конкурсу, при визначенні лідерів враховується думка пересічних споживачів, експертів, а також творчої та ділової еліти. Наявність трьох респондентських груп гарантує якісну та об'єктивну оцінку конкурсантів. Цього року в інтернет-голосуванні взяли участь понад 30 тисяч респондентів з різних регіонів України. Комісія галузевих експертів, які оцінювали учасників категорії «Ломбард», складалася з представників ділових медіа та банківської сфери.

Аудит результатів рейтингового дослідження проводиться маркетинговою дослідницькою компанією InMind та Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

У минулому році «Благо» стало лідером голосування серед експертів конкурсу «Фаворити Успіху-2013» в номінації «Ломбард».

Довідка

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» проводиться в Україні з 2003 року. Переможці в різних категоріях визначаються за підсумками масштабних опитувань за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (профільних фахівців різних напрямів українського ринку товарів і послуг), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) і безпосередніх споживачів (шляхом голосування на порталі FAVOR. com.ua).