0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Команда «Благо»: пробіг заради здоров'я українських дітей

Команда «Благо»: пробіг заради здоров'я українських дітей

02.06.2016

Третій рік поспіль дружна команда «Благо» бере участь у благодійному «Пробігу під каштанами», зібрані кошти від якого йдуть на закупівлю необхідного медичного обладнання для Центру кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Цього разу на 5-кілометрову дистанцію вийшли понад 35 співробітників компанії на чолі з топ-менеджментом. Маршрут простягався від Михайлівської площі через Софійську площу, вулиці Володимирську, Богдана Хмельницького і Хрещатик до Майдану Незалежності і у зворотному напрямку.

«Пробіг під каштанами» - це набагато більше, ніж спорт. Це реальна можливість зробити свій внесок в справу порятунку найдорожчого - дитячих життів. Участь «Благо» в Пробігу вже стала прекрасною традицією, і кількість учасників від компанії зростає із року в рік», - зазначив Генеральний директор мережі ломбардів «Благо» Олександр Северінов, котрий також брав участь у забігу.

«Пробіг під каштанами» - наймасовіша в Україні спортивно-благодійна акція. У 2016 році він проходив в 24-те. Загалом у Пробігу взяли участь 198 команд.