0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Команда «Благо»: 5 км за здоров'я дитячих сердець!

Команда «Благо»: 5 км за здоров'я дитячих сердець!

02.06.2015

У День захисту дітей - 1 червня - дружна команда «Благо» взяла участь у 23-му благодійному «Пробігу під каштанами». Понад двадцять найактивніших і спортивних співробітників компанії поряд з мером столиці Віталієм Кличком і ще шістьма тисячами учасників подолали 5-кілометровий маршрут заради допомоги діткам з вродженою вадою серця.

 «Діти - найцінніше в житті. І турбота про їх здоров'я - відповідальність кожного дорослого. Вже другий рік поспіль команда «Благо» вносить свій внесок у справу боротьби за дитячі життя, беручи участь у пробігу і ще раз підтверджуючи, що девіз компанії - «Цінуємо найдорожче» - не просто слова », - зазначив Генеральний директор« Благо »Олександр Северинов.

«Пробіг під каштанами» проходить у Києві щорічно з 1993 року. Цього разу він пролягав за маршрутом від Михайлівської площі (по вулиці Володимирській) до площі Льва Толстого та у зворотному напрямку.

Кошти, зібрані під час пробігу, спрямовуються на придбання життєво необхідного медичного обладнання для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. За останні роки учасники зібрали понад 2,15 мілліона гривень.