0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Ломбард Благо» знову визнано «Абсолютним Фаворитом Успіху»

«Ломбард Благо» знову визнано «Абсолютним Фаворитом Успіху»

03.04.2017

Мережа «Благо» вчергове підтвердила свій статус лідера, ставши переможцем конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху - 2016» в номінації «Ломбард».

Цього разу в інтернет-голосуванні взяли участь майже 38,5 тисяч респондентів з усіх регіонів України. «Благо» отримало найвищий загальний бал серед 18 найсильніших гравців ломбардного ринку, отримавши статус «Абсолютного Фаворита Успіху».

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» проводиться в Україні з 2003 року на підставі щорічних багаторівневих рейтингових досліджень з метою визначення кращих торгових марок споживчих товарів і послуг українського ринку. Якісна й об'єктивна оцінка конкурсантів гарантована спеціальною методикою: при визначенні лідерів враховується думка трьох респондентських груп - пересічних споживачів, експертів та успішних людей.

Вивчення громадської думки за цією методикою дозволяє:

  • відстежити рівень популярності певних торгових марок і лояльності до них споживачів;
  • визначити позиції торгових марок відносно конкурентів і виявити лідерів у певних напрямках ринку;
  • відстежити динаміку змін споживчих переваг протягом року і виявити особливості попиту споживачів;
  • спрогнозувати розвиток певних торгових марок і рівень їх популярності в майбутньому.

Результати конкурсу завіряються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять ретельний аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Мережа ломбардів «Благо» стає володарем престижних статусів у конкурсі з моменту впровадження профільної номінації. За підсумками 2013 року мережа була визнана експертами ринку кращою в номінації «Ломбард», а 2014-го вже завоювала статус «Абсолютного Фаворита Успіху», який і підтверджує щороку. Переможці в різних категоріях визначаються за підсумками масштабних опитувань за участю трьох респондентських груп шляхом голосування на порталі FAVOR.com.ua.