0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Як обрати смартфон та не переплатити?

Як обрати смартфон та не переплатити?

14.02.2022

Один з найпопулярніших подарунків протягом останніх років – це звичайно смартфон. Цей прямокутний помічник замінює десятки різних пристроїв та монофункціональних гаджетів від календаря до пейджера, фотоапарата, відеокамери чи калькулятора. Зараз вони настільки сильно увійшли у наше життя – що годі й уявити сьогодення без мобільного телефону. Та як обрати телефон? Адже зараз на ринку представлені сотні та тисячі різних моделей на будь-який смак та гаманець. У цьому матеріалі ми розповімо вам, на що саме варто звертати увагу при виборі мобільного телефону.

Для того, щоб обрати мобільний телефон правильно потрібно відповісти собі на головне питання: як саме ви будете використовувати гаджет? У сучасному світі користувачі розумних телефонів поділяються на три основні групи: ті хто працює за допомогою телефона, ті хто захоплюється мобільними іграми та активних користувачів соціальних мереж. Для кожної групи користувачів важлива наявність певного набору функцій. І для того, щоб не переплатити за телефон зайвих грошей варто розібратись, які ж саме це функції?

Почнемо зі смартфонів призначених для роботи. У такому випадку вам варто розглянути телефон з досить потужним процесором у якого 4 або 6 ядер, великий екран та операційна система, що здатна підтримувати сервіси для роботи від Google, Skype та інші корисні для роботи додатки. Крім того, приділіть увагу рівню безпеки телефона. Чим надійніше захищена інформація, тим спокійніше ви будете. Окремо впевніться, що дзвінки та повідомлення здійснюються миттєво, а інтерфейс ОС простий та зрозумілий. При цьому обираючи телефон для роботи ви можете заощадити на таких складових як камера та зовнішній динамік, звісно у тому випадку, якщо вони  не потрібні для виконання службових обов’язків.

Якщо ж ви понад усе інше любите грати в ігри на мобільному телефоні то для вас важливі інші характеристики. Оптимальним для вас буде гаджет з потужним процесором який працює на 8 ядрах. Це важливо для того, щоб великі та «важкі» ігри завантажувались та працювали швидко, чітко та без нарікань. Пам’яті в телефоні, як основної, так і оперативної так само повинно бути чим більше, тим краще. Ще одна важлива деталь – це акумулятор. Обираючи смартфон для ігор вам варто зосередитись на пристроях з місткістю батареї від 4000 мАгод та більше. У цьому випадку яскравість дисплея та система безпеки телефона відходять на другий план.

Якщо ж ви не уявляєте свого життя без соціальних мереж, то на перший план виходять характеристики камер: основної та фронтальної. Не менш важливим є і модулі зв’язку: без Wi-Fi та мобільного інтернету користуватись соціальними мережами неможливо, тож переконайтесь, що ці функції наявні та працюють відмінно. На останок порадимо  звертати увагу на розмір екрану, адже чим він більший, тим легше та приємніше переглядати контент в усесвітній мережі інтернет. У такому випадку потужність процесора та «фарш» відходить на другий план.

Користуючись цими порадами ви зможете придбати телефон який буде максимально відповідати вашим потребам. Та якщо вам буде не вистачати на омріяний пристрій стільникового зв’язку то ви завжди можете скористатись своїм надійним планом «Б»!