0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Змінилося розташування одного з відділень «Благо» у Вінниці

Змінилося розташування одного з відділень «Благо» у Вінниці

11.07.2019

Одне з відділень мережі «Благо» у Вінниці, що раніше розміщувалося по вулиці Київській, 45, «переїхало» у більш комфортне приміщення і відтепер є безпосередньою частиною зупиночного комплексу «Міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» (вул. Київська, 43). У відділенні можна оформити позику під заставу чи без застави, а також придбати техніку чи ювелірні вироби за прийнятними цінами.

Заставні кредити видаються під заставу цінностей: золотих та срібних виробів, мобільної, комп’ютерної, побутової техніки, будівельних електроінструментів, товарів для хобі та спорту. Перший кредит під заставу можна отримати на вигідних умовах - зі ставкою всього 0,001% на день. Попередню оцінку вашої застави можна здійснити на сайті за допомогою калькулятору.

Для оформлення беззаставного кредиту знадобляться паспорт та ІПН. Щоб оформити позику, можна прийти відразу у відділення або ж відправити заявку через сайт, а офіс «Благо» відвідати лише для отримання грошових коштів.

Мережа «Благо» на ринку фінансових послуг працює з 1999 року, на сьогодні є однією з найбільших в країні, нараховує більше 425 представництв.

Адреса і графік роботи нового відділення:

  • м. Вінниця, вул. Київська, 43 (зупинка тролейбуса «Міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги»), пн-нд: 9:00-21:00.