0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Ідеї подарунків до Дня святого Валентина

Ідеї подарунків до Дня святого Валентина

10.02.2021

Що подарувати до Дня святого Валентина?
Найромантичніше свято не за горами. Мільйони людей вже зараз обмірковують ідеї подарунків для рідних та близьких до Дня святого Валентина. І далеко не всі хочуть обмежитися формальним «подарунковим набором» з квітів, шоколадки і шаблонної листівки (або набором зі шкарпеток і гелю для гоління).
Набагато цікавіше проявити фантазію і презентувати щось неповторне або важливе.
14 лютого – це щей прекрасний привід, щоб подарувати щось мамі, татові, або дітям. Адже в цей день з особливою ніжністю потрібно ставитися до всіх дорогих вам людей.
Тому, ми традиційно підготували для Вас чек-лист з ідеями подарунків до цього ніжного та сповненого любові свята:
Хобі та спосіб життя
Немає такої людини, яка не раділа б дійсно корисному подарунку, який підкреслює її індивідуальність
Активні та спортивні дівчата будуть раді фітнес-гаджетам і спортивним товарам. Геймерці новій грі в Steam або на консолі. Любительки домашніх справ – приладдя для кухні або саду.
Прикраси
Мрія кожної дівчини, жінки, мами, сестри — набір: сережки та каблучка з діамантами, або ланцюжок з іменним кулоном, який стане чудовим доповненням до її образу.
Вигідні пропозиції та великий асортимент ювелірних прикрас від 70 грн за посиланням: https://blago.boo.ua/catalog/yuvelirnye-izdeliya
Гаджети
Попри те, що ідеали рівності статей стають популярнішими з кожним роком, серед чоловіків цінителі технологій все ще зустрічаються набагато частіше, ніж серед дівчат.
Смартфони, портативні консолі, гіроскутери, роботи, дрони, смарт-годинники і фітнес-трекери – на вітринах наших магазинів у відділеннях «Благо». Ви знайдете масу цікавих пристроїв під будь-який гаманець.
Стиль життя
Чимало чоловіків живуть своїми проектами, роботою або захопленнями. Тож кращий спосіб «знайти шлях до їх серця» – підібрати корисний і практичний подарунок, який буде радувати власника регулярно.
Варіанти для таких подарунків так само різноманітні, як і варіанти чоловічих захоплень: від боксерських рукавичок, ключки для гольфу чи спорядження для альпінізму – до набору будівельних інструментів.
Більше цікавих та ексклюзивних варіантів для подарунків ви знайдете перейшовши на наш сайт https://blago.boo.ua/catalog