0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Фінансова компанія «Благо» у списках найкращих ломбардів України

Фінансова компанія «Благо» у списках найкращих ломбардів України

13.05.2021

Фінансова компанія «Благо» у списках найкращих ломбардів України за версією Української народної премії.
Ми дякуємо нашим Клієнтам за довіру та будемо надзвичайно вдячні всім, хто підтримає нас в цьому голосуванні!
Долучайтесь та обирайте найкращих https://ukr-choice.com/poll/1845

ПРО ПРЕМІЮ
Всеукраїнський національний проект, спрямований на визначення найкращих товарів та послуг серед представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі - українських споживачів.
ОСНОВНА МЕТА
Визначення найкращих товарів та послуг на основі вподобань українських споживачів та нагородження їх відзнакою, яка буде підтверджувати безперечну якість та народне визнання.
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЯХ
Це беззаперечні лідери у своїх галузях, які отримали народне визнання і за підсумками проведеного голосування були визнані українськими споживачами як найкращі.
СИСТЕМА ГОЛОСУВАННЯ
Українська народна премія пропонує інноваційну систему голосування, за якої інформація про вибір респондента автоматично публікується в його стрічці новин обраної ним соціальної мережі, що є потужним рекомендаційним елементом.
Оскільки соціальне спілкування не має меж, то таким чином значно збільшується аудиторія зацікавлених користувачів, які мають гарне очікування та лояльне ставлення до учасників премії.
НАРОДНИЙ ВИБІР
Оголосити себе найкращим може кожен, але стати реальним лідером ринку та отримати народне визнання зможе тільки переможець у номінації Української народної премії, обраний українськими споживачами.
Це та планка, яку, безсумнівно, необхідно досягти, це мотивація до розвитку, проста, але дуже ефективна схема успіху, яка дозволить міцно і надовго закріпити лідерські позиції на ринку.