0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Ще більше безвідсоткових кредитів: Вишгород і Бердянськ

Ще більше безвідсоткових кредитів: Вишгород і Бердянськ

12.01.2016

У новий рік - з новими містами та відділеннями! З початку року на карті мережі «Благо» з'явилося ще одне місто-супутник Києва - Вишгород. Також нове, вже третє в місті представництво, відкрилося в Бердянську Запорізької області.

«Ми планомірно розширюємо географію в Україні, даючи населенню ширші можливості доступу до якісних фінансових послуг. Особливу увагу також приділяємо розвитку навколо великих міст: так, наприклад, у Київській агломерації, поряд з вже функціонуючими представництвами «Благо» у Василькові, Вишневому, Обухові, Борисполі та Броварах, відкриваємо офіс у Вишгороді », - зазначив директор з маркетингу« Благо » Віталій Соловйов.

У нових відділеннях, що розташувалися в центральних частинах міст, впродовж чотирьох місяців діє програма «Щедрий сусід», в рамках якої клієнти можуть оформити перший кредит під заставу золота, срібла або техніки зі ставкою всього 0,001% на день. Кредити видаються на термін до 30 днів з можливістю пролонгації.

Відзначимо також, що для отримання позики не обов'язково мати заставне майно. Кредити до 7000 грн. можна оформити без застави, довідок та поручителів, скориставшись послугами партнера «Благо» - компанії Cash Point.

Жителі Бердянська та Вишгорода можуть оцінити ще одна перевага мережі «Благо» - широкий вибір ювелірних виробів і техніки за дуже вигідними цінами.

На сьогоднішній день мережа ломбардів «Благо» представлена ​​306 відділеннями в 98 містах країни. У Бердянську відтепер функціонує 4 офісу «Благо», у Вишгороді - один.

Адреси та графіки роботи нових відділень:

1. Київська область, м.Вишгород, пр.Мазепи, 1а, (ТЦ Vita Centr, напроти ТЦ «Беназір»), пн-нд .: 8:00 - 21:00

2. Запорізька область, м.Бердянськ, пр.Труда 33г-6 (центральний ринок, зупинка 21 маршруту), пн-нд .: 8:00 - 20:00