0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Ще більше безвідсоткових кредитів в Києві!

Ще більше безвідсоткових кредитів в Києві!

25.06.2015

Унікальна пропозиція для жителів Харківського масиву! У новому ломбардному відділенні мережі «Благо» на ст.м. «Харківська» клієнти можуть оформити кредит з безпрецедентною ставкою 0,001% на день. Така можливість надається киянам в рамках програми «Щедрий сусід» і діє при отриманні першого кредиту протягом чотирьох місяців з моменту відкриття представництва.

«Благо» постійно працює над розширенням програми беззаставного кредитування для українців. Ми раді, що можемо запропонувати населенню оптимальне рішення їх фінансових питань: наші клієнти не тільки оперативно отримують потрібну суму, але й істотно економлять на кредитах », - зазначив комерційний директор« Благо »Дмитро Косирев.

Клієнти нового офісу також можуть скористатися послугою від партнера «Благо» - компанії Cash Point - і оформити кредит до 7000 гривень без застави. Крім цього, клієнтам також надається можливість придбати ювелірні вироби або техніку на вигідних умовах.

Лідер ринку заставного кредитування України - мережа «Благо» - працює з 1999 року. Видає кредити під заставу золота, срібла, дорогоцінних металів, техніки і наручних годинників. Переможець конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху».

В даний час представлена ​​270 відділеннями в 93 містах в усіх регіонах країни. У Києві налічується 32 офісу компанії.

Адреса та графік роботи нового відділення:

м.Київ, ул.Н.Бажана, 3в (ст.м. «Харківська»), ПН-Нд .: 8:00 - 21:00