0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Кредити під 0,001% - тепер на Шулявці та Севастопольській площі

Кредити під 0,001% - тепер на Шулявці та Севастопольській площі

06.11.2015

Мережа ломбардів «Благо» пропонує киянам ще більше можливостей вигідного і доступного рішення їх фінансових питань за допомогою безвідсоткових кредитів. Тепер оформити першу позику під 0,001% в рамках акції «Щедрий сусід» можуть також жителі Шулявки та району Севастопольської площі в нових відділеннях «Благо».

Пропозиція діє чотири місяці з моменту відкриття офісів, доступно всім новим клієнтам і поширюється на всі види позик (під заставу золота, срібла, техніки і наручних годинників).

«Наша стратегія розвитку в столиці припускає максимальне охоплення найбільш багатолюдних місць - станцій метрополітену, транспортних розв'язок та зупинок громадського транспорту. Ми намагаємося запропонувати клієнтам найкращий продукт з точки зору умов кредитування, стандартів сервісу і зручного розташування відділень », - зазначив маркетинг-директор« Благо »Віталій Соловйов.

Крім заставних кредитів, для відвідувачів «Благо» доступна послуга беззаставних позик до 7000 гривень від партнера - компанії Cash Point. Клієнтам також надається можливість придбати ювелірні вироби або сучасну техніку дуже вигідними цінами.

Всеукраїнська мережа ломбардів «Благо», що працює понад 16 років, в даний час налічує 295 представництв в 97 містах країни. У столиці відтепер працює 43 офісу компанії.