0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Експерти «Благо» - про переваги кредиту під заставу техніки

Експерти «Благо» - про переваги кредиту під заставу техніки

10.02.2016

В Україні все більшої популярності набирають кредити під заставу техніки. За даними Нацкомфінпослуг, темпи приросту таких видів позик перевищують 60% на рік. У чому секрет зростаючого інтересу населення до таких кредитів - з'ясовували журналісти «Простобанк ТВ».

Кредитування під заставу техніки несе вигоди як позичальникам, так і самим ломбардних мереж. Перші за рахунок техніки, яка завжди під рукою, можуть швидко вирішити свої фінансові питання. Ломбарди ж, в основному працюють з дорогоцінними металами, завдяки техніці можуть постійно розвиватися, розширюючи прийнятий асортимент.

 «В останні роки на ринку кредитування під заставу присутня тенденція збільшення звернень саме під заставу техніки. Вважаємо, що зростання популярності саме цієї послуги сприяє досить швидке оновлення ринку пристроїв, - зазначив в коментарі журналістам Віталій Соловйов, маркетинг-директор мережі ломбардів «Благо». - Українці прагнуть стежити за трендами, оновлювати пристрої. Буквально рік-два - і люди купують нові телефони, ноутбуки або, принаймні, намагаються це зробити ».

В зв'язку з цим кількість техніки на руках збільшується, вона знижується в ціні, поступово застаріває, тому активно її приносять в ломбарди, отримуючи під неї позику, а найчастіше техніку навіть не викуповують, використовуючи ці гроші на покупку нового пристрою.

За свою техніку в ломбарді клієнт може отримати до 80% від ринкової вартості. На оцінку девайса впливають в основному такі фактори як загальний стан пристрою і його екрану, комплектація і зовнішній вигляд - в ломбардах до цього підходять дуже професійно, враховуючи всі параметри. У той же час, великі мережі стараються додатково стимулювати інтерес клієнтів, вводячи особливі умови по техніці.

Сергій Лях, начальник відділу з розробки та впровадження нових продуктів «Благо»: «Наприклад, в наших ломбардах ми ввели спеціальну пропозицію, за яким техніка з оціночною вартістю понад 4000 гривень дає можливість власнику оформити кредит всього під 0,5% в день. Таким чином, один з найпопулярніших видів кредитування ми робимо ще більш доступним для широкого кола населення ».

Ломбард може допомогти не тільки тим, хто хоче швидко отримати необхідну суму готівкою, а й бажаючим оновити техніку. Адже в одному місці можна здати старий гаджет та підібрати собі взамін більш сучасну модель. «У кожному відділенні нашої мережі клієнт має можливість фактично обміняти старі моделі на сучасний пристрій, -підкреслив Сергій Лях. - По суті, це програма trade-in, яка дуже популярна і відома на ринку б / у автомобілів. Це відмінна можливість придбати якісну техніку за доступною ціною ».

Така послуга ломбардів як кредит під заставу техніки з кожним днем ​​стають все більш популярною. А ось викуповувати техніку або просто здати її, виручивши непогані за це гроші - вирішувати Вам.