0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Два нових міста на карті «Благо»: Пологи та Синельникове

Два нових міста на карті «Благо»: Пологи та Синельникове

25.01.2018

Мережа ломбардів «Благо» не сповільнює темпів свого розвитку – її географія поповнилася ще двома містами. Відтепер скористатися планом Б в ситуаціях, коли нагально потрібні гроші, та оформити кредит від «Благо» можуть також жителі Пологів (Запорізька область) та Синельникового (Дніпропетровська область).

Традиційно, кредити видаються під заставу дорогоцінних металів (золота, срібла), техніки (побутової, комп’ютерної), спортивного спорядження (велосипеди, роликові ковзани та ін.).

Для постійних клієнтів позики надаються на «смачних» умовах у межах програми лояльності «Десерт», долучитися до якої може кожен.

Партнер «Благо» – мережа Cashpoint – пропонує також клієнтам можливість оформити кредит без застави на суму до 7000 гривень.

До відділень мережі ломбардів «Благо» можна приходити не тільки за кредитом, але й за подарунками – як собі, так і близьким. Тут можна знайти різноманітну техніку, золоті прикраси – на будь-який смак і за приємними цінами.

Мережа ломбардів «Благо» має 18-річну історію роботи на ринку заставного кредитування України. На сьогодні представлена в 111 містах країни. В Запорізькій області ломбарди «Благо» відтепер працюють у Бердянську, Мелітополі, Енергодарі, Пологах та безпосередньо в обласному центрі. В Дніпропетровській області мережа представлена відділеннями у Кривому Розі, Марганці, Кам’янському, Павлограді, Нікополі, Новомосковську, Синельниковому та у самому Дніпрі.

Адреси та графіки роботи нових відділень:

  1. Запорізька область, м. Пологи, вул. Єдності, 15 (напроти мерії), пн-нд, 8:00-18:00.
  2. Дніпропетровська область, м. Синельникове, вул. Виконкомівська, 1-А (напроти «МакДрайву»), пн-нд, 7:00-18:00.