0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Доступне свято: як класно відсвяткувати новий рік та не витратити всі заощадження?

Доступне свято: як класно відсвяткувати новий рік та не витратити всі заощадження?

27.12.2021

Кінець грудня – початок січня це період свят та подарунків. Та разом з тим це прекрасна нагода зібрати коло друзів та рідних, щоб відсвяткувати новорічні свята. Проте, організація свята, малого чи великого, це зазвичай витрати, а в деяких випадках – чималі. У цьому матеріалі ми дамо вам декілька порад щодо того як організувати першокласне свято та не витратити місячний бюджет за один вечір.

І почати варто з організації свята. На початку цього процесу радимо зупинитись на домашньому форматі святкування. Звісно, це трохи складніше аніж просто піти у ресторан, кафе чи бар, проте це дозволить істотно зекономити на святі.

А якщо ви остерігаєтесь того, що ваше помешкання не вмістить багато гостей – радимо уважно підійти до формування списку гостей. Запросіть найближчих родичів та друзів – адже свято, нехай і організоване вами, це перш за все свято і для вас у тому числі.

Окремої уваги заслуговує святковий стіл. Відповідно до дослідження агентства AgriSurvey Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» в середньому протягом новорічних свят на смітник відправляється до 10% всіх придбаних продуктів загальною вартістю понад 930 мільйонів гривень.

Заздалегідь дізнайтесь кулінарні та алкогольні вподобання гостей. Завдяки цьому ви зможете скласти збалансоване меню, яке смакуватиме всім без винятку та дозволить уникнути зайвих фінансових та фізичних витрат на приготування страв, які залишаться без уваги гостей.

На останок радимо під час приготування святкового столу загострити увагу на гарячих стравах і напоях та збільшити кількість ситних м’ясних страв.

Завдяки цим порадам ви зможете організувати свято та не витратити місячний бюджет за один вечір. А от щодо подарунків – у вас завжди є план «Б».