0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Доступна відпустка, або як зекономити на щорічній подорожі

Доступна відпустка, або як зекономити на щорічній подорожі

15.11.2021

Зовсім скоро почнеться календарна зима та разом з нею прийде і нестерпне відчуття туги за літом, теплом та відпусткою. Та поїхати у теплі краї, на гірськолижні курорти чи у країну Євросоюзу можна і взимку. У цьому матеріалі ми дамо декілька порад щодо того, як спланувати свою відпустку та не витратити всі свої заощадження на одну поїздку.

Найголовніше – це планування. Завжди намагайтесь планувати свою подорожі. І турагенти і досвідчені мандрівники скажуть вам в один голос: запланувавши завчасно ви суттєво зекономите. Крім того, варто завжди заздалегідь планувати свої розваги. За відсутності чіткого плану дозвілля вільний час заповнюється походами по ресторанах, барах та магазинах, що аж ніяк не допомагає заощадити.

Якщо екскурсія – то самостійна. Саме так, адже екскурсії від туроператорів зазвичай коштують не дешево. Для того, щоб організувати екскурсію самостійно вам потрібно лише кілька годин вільного часу та інтернет. Погодьтесь – не так же і багато ресурсів.

Приїхавши у відпустку користуйтесь громадським транспортом. У курортних та туристичних містах таксі – коштують дорого, а скориставшись громадським транспортом ви зможете не тільки зекономити, а й краще пізнати місто до якого приїхали.

І на останок порадимо уважно вивчити акційні пропозиції музеїв. Більшість таких закладів на регулярній основі проводять дні безкоштовних відвідин, крім того, у більшості музеїв діють пільги для студентів, школярів та пенсіонерів. Дізнатись про такі акції можна з офіційних джерел, а саме на сайтах музеїв. Ба більше, часто у великих містах на свята організовують концерти просто на вулиці, це так само дозволить вам зекономити на розвагах.

Скориставшись цими порадами ви зможете зробити свій відпочинок насиченим, приємним та не дорогим. Та пам’ятайте – у вас завжди є план «Б»!