0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Даруємо круту техніку за фото з «Благо»!

Даруємо круту техніку за фото з «Благо»!

20.02.2018

З 20 лютого до 20 березня 2018 року у всіх підписників офіційної сторінки «Благо» в мережіFacebook є можливість виграти сучасну техніку для дому. Такий шанс отримає кожен, хто візьме участь у нашому новому конкурсі «БЛАГО завжди поруч!».

Для участі необхідно сфотографуватися на фоні відділення «Благо», розмістити під конкурсним постом зроблене фото, вказавши місто та написавши, за що ви цінуєте «Благо». Також обов’язкова умова - share посту та like сторінки.

Переможці отримають у подарунок сучасні девайси для дому:

  • 1 місце – робот-пилосос;
  • 2 і 3 місце – відпарювач для одягу.

«БЛАГО завжди поруч» - це не просто красиві слова, це наша філософія, адже сьогодні мережа нараховує понад 350 відділень у 110 населених пунктах України, - розповідає Віталій Соловйов, директор з маркетингу компанії. – Ми прагнемо не тільки допомогти клієнтам вирішити тимчасові фінансові труднощі, але й подарувати більше комфорту в їх повсякденному житті. І зробити це ми вирішили за допомогою нового конкурсу, адже призи в ньому – різна сучасна техніка для дому, яка точно спростить побут наших клієнтів».

Три кращих фото, автори яких отримають призи, визначить журі на чолі з Віталієм Соловйовим.

Офіційні правила конкурсу – тут: https://blago.ua/article/89