0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Що рік прийдешній нам готує?

Що рік прийдешній нам готує?

17.01.2022

Ось і настав 2022 рік. Людство невпинно прогресує та розвивається. Зокрема, стрімко набирає обертів розвиток інформаційних технологій та «розумних» гаджетів. Так на цей рік заплановано цілий ряд новинок, які можуть докорінно змінити уявлення про домашні клопоти, телебачення та зв’язок. У цьому матеріалі зібрали для вас добірку найцікавіших анонсів та можливих трендів року Блакитного Водяного тигра.

Одним з найочікуваніших пристроїв, вихід яких анонсовано на цей рік, це – безумовно вихід домашнього помічника Аmazon Astro. Річ у тім, що раніше домашні «розумні» прилади буди здебільшого монофункціональними. Іншими словами: робот пилосос, або розумна кавоварка. Тоді як Astro має стати першим домашнім роботом загального використання. Він нагадуватиме про те, що потрібно погодувати хатню тварину, вимкнути праску, складе список покупок за вас. Крім того, він зможе виміряти тиск, пульс та взагалі буде стежити за вашим станом здоров’я. А ще Astro матиме свою особистість. Він може викликати емоції, підтримувати розумний діалог або просто вас розважити. Коштуватиме новинка близько $1000.

Ще одною цікавою новинкою 2022 року можуть стати окуляри змішаної реальності від Apple. Як повідомляють західні журналісти пристрій матиме два OLED-екрани з роздільною здатністю 4K від Sony і два процесори. Вони матимуть AR та VR можливості. Крім того, фахівці зауважують, що ця лінійка продуктів може стати у майбутньому флагманською лінійкою продуктів Apple.

Черговою тенденцією розвитку ринку «розумних» технологій стане взаємодія різних пристроїв між собою. Так на 2022 рік заплановано запуск технології Matter. Цей продукт створювався спільними зусиллями Apple, Google, Amazon та інших технологічних та інформаційних гігантів. Що ж таке Matter? Це стандарт для «розумного» будинку, який покликано об’єднати в одну екосистему всі пристрої, що дозволить їм ефективно функціонувати разом. Це особливо важливо зважаючи на те, що за підрахунками фахівців у 2022 році середня кількість смартприладів у «розумному» будинку становитиме близько 500 одиниць.

А якщо вам не терпиться придбати щось «розумне» вже зараз, не чекаючи релізів від світових технологічних лідерів, то радимо завітати на наш сайт за посиланням https://bit.ly/3qPJRBl та обрати те, що вам до душі.