0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Чернігів: п'ятірка від «Благо»

Чернігів: п'ятірка від «Благо»

15.12.2014

У самому північному обласному центрі України - Чернігові - приступило до роботи п'ятого представництво компанії «Благо». Мешканці та гості міста добре знайомі з традиційно високою якістю сервісу і широким переліком послуг ТМ «Благо» - тепер все це доступно також за адресою: пр.Миру, 53.

«Розширення можливостей заставного кредитування в Чернігові є одним із пріоритетних завдань« Благо ». В рамках наміченої стратегії менш ніж за місяць компанія відкрила вже три нових представництва в місті. Це дозволило нам закріпити лідерські позиції в обласному центрі в своєму сегменті », - підкреслив Віталій Соловйов, маркетинг-директор« Благо ».

У самому центрі Чернігова тепер з'явилося місце, де всього за 15 хвилин клієнти можуть отримати необхідну суму грошей під заставу ювелірних виробів або техніки. При цьому їм завжди гарантовані кращі умови кредитування, що включають безпрецедентні ставки оцінки.

Вигідне рішення фінансового питання консультанти «Благо» також запропонують клієнтам, у яких немає можливості залишити заставу - у відділенні доступна послуга беззаставного кредитування (до 3 тисяч гривень).

Відвідувачі нового офісу також можуть скористатися спеціальною пропозицією компанії до відкриття відділення - програмою «Щедрий сусід» - і оформити кредит зі ставкою всього 0,001% на день. Зробити це можна протягом двох місяців з моменту запуску нового представництва.

Мережа «Благо» заснована в 1999 році. За 15 років роботи компанія стала лідером ринку заставного кредитування фізосіб і на сьогоднішній день представлена широкою мережею відділень у всіх регіонах України. Переможець конкурсу торгових марок «Фаворити успіху-2013» у категорії «Ломбард» за оцінками експертів.

Адреса та графік роботи нового відділення:

м.Чернігів, пр.Миру, 53, Пн - Нд: 08: 00-20: 00